Over ons

Van Burg Automotive is een jong autobedrijf in Terneuzen. In 2020 besloten wij werk te maken van onze passie voor auto’s. We zijn gedreven en overtuigd dat wij jouw autowensen kunnen realiseren.

Universele garage in Terneuzen

Natuurlijk zijn we geen echte nieuwkomers in deze branche. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan bij verschillende merkdealers en occasiondealers. Zo hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd, met name in de merken Kia, Ford en Opel. Dankzij de moderne apparatuur en de geavanceerde gereedschappen waarmee wij werken, kunnen wij jouw personenauto of bedrijfsauto optimaal onderhouden, APK keuren en, indien nodig, repareren. Ook voor een aircoservice, de op- en inbouw van accessoires, de aankoop van een occasion en de opslag van zomer- en winterbanden kun je bij ons terecht. En wil je een auto huren? Ook dat regelen we graag voor je!

Persoonlijke garage
Je vindt onze garage aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen. Hier komen onze klanten graag binnen voor een praatje of een kop koffie. We zijn trots op dit persoonlijke contact en denken graag mee over jouw auto en autoplannen! Wij zijn je steeds graag vakkundig van dienst en besteden veel zorg en aandacht aan jou en je auto.

Stagelopen?
Neem contact op of kom eens langs! Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke kennismaking.

Contact
Mr. F. J. Haarmanweg 53c
4538 AN Terneuzen

+31(0)6 48 63 09 63
info@vanburgautomotive.nl