Onderhoud en reparatie

Je wilt een auto waarop je kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen kun je nare verrassingen onderweg voorkomen. Bovendien, goed en regelmatig onderhoud is nodig om de levensduur van je auto te verlengen.

Het juiste adres in Terneuzen
Om niet voor verassingen te komen te staan is regelmatig onderhoud aan je auto noodzakelijk. Wacht daarom niet tot de volgende APK, maar breng ook tussen de keuringen door een bezoek aan onze garage. Het juiste onderhoudsmoment is onder andere afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag. Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan je auto ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee om jouw auto in topconditie te houden.

Iedere auto een passende onderhoudsbeurt
Wij kunnen van alle personen- en bedrijfsauto’s de onderhoudsgegevens en afstelgegevens opvragen. Zo kunnen we ook jouw auto een goed en passende onderhoudsbeurt geven. Het is goed om te weten dat wij jouw auto nooit repareren zónder jouw toestemming.

Dat geeft een vertrouwd gevoel! Alle kosten die we maken, maken we in goed overleg met jou. We informeren je vooraf welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Ook wijzen we je op mogelijke toekomstige kosten. We werken graag eerlijk, duidelijk en snel.

Contact
Mr. F. J. Haarmanweg 53c
4538 AN Terneuzen

+31(0)6 48 63 09 63
info@vanburgautomotive.nl